Over TerzijdeTerzake

Eline Trapman - uw organisatiecoach Eline Trapman - uw organisatiecoach
TerzijdeTerzake is in 2010 opgericht door Eline Trapman. Met als doel het faciliteren van transparantie, zodat Terzijde Terzake komt. Vanuit de overtuiging dat helderheid en duidelijkheid een belangrijke bijdrage leveren in betekenisvol en duurzaam veranderen en aan het realiseren van (organisatie)doelstellingen.

TerzijdeTerzake is een netwerkorganisatie (zie Partners in business).
Het cv van Eline staat op LinkedIn.

Eline, gedreven kracht achter TerzijdeTerzake, is multilevel en -functioneel inzetbaar en gesprekspartner op meerdere niveaus. Eline is receptief en een goede luisteraar. Werkt persoonlijk en verdiepend én is zakelijk en resultaatgericht. Zij verbindt persoonlijke ontwikkeling aan de context van de deelnemer, het team en de organisatie. In leer- en ontwikkeltrajecten verbindt zij de meer bedrijfsmatige kant aan persoonlijke vraagstukken.


Vanuit scherp observatievermogen, lef om zaken te benoemen, gebruik te maken van datgene wat al is bereikt, faciliteer ik teams (veelal MT's/directies) om voorbeeld te zijn in de beweging die men graag in de organisatie ziet. Vanuit het idee: Be the change. Elkaar versterken werkt inspirerend en motiverend. En daar lever ik graag mijn bijdrage aan. Ik verbind werken en leren en faciliteer het vergroten en versterken van de (regelmatig al aanwezige) mogelijkheden.

Eline is scherp, analytisch, zorgvuldig en direct. Gaat uit van mogelijkheden, acceptatie, loslaten en vertrouwen vanuit positieve energie. Zij brengt rust in én genereert energie, creëert overzicht en structuur. Is enthousiast en betrokken. Met TerzijdeTerzake werkt Eline op het snijvlak van bedrijfskundige en veranderprocessen, leiderschap- en managementontwikkeling en persoonlijke kracht en persoonlijk leiderschap.

Inspiratiebronnen


De essentie van Theorie UC. Otto Scharmer

De kracht van kwetsbaarheidBrené Brown

Inspireren tot medeverantwoordelijkheid

themagecentreerde interactie (TGI) als methodiek voor effectief leiderschap
Ineke van de Braak

Onderweg

pragmatisch veranderen
in robuuste organisaties


Leike van Oss en Jaap van 't Hek

Doorbreek de cirkel!

hoe managers onbewust
verandering blokkeren


Arend Ardon

Eckart's Notes

Eckart Wintzen

How to be happy

Liz Hoggard

Authentiek leiderschap

ontdek en leef je missie


Bas W. Blekkingh

The Holstee Manifesto

Nederlandse Taal

Deze gedichtenbundel van Eline is gratis op te vragen. Stuur daarvoor een mail naar info@terzijdeterzake.nl.

Bekijk preview »