Over TerzijdeTerzake
Eline Trapman - uw organisatiecoach

Over TerzijdeTerzake

TerzijdeTerzake is in 2010 opgericht door Eline Trapman. Met als doel het faciliteren van transparantie, zodat Terzijde Terzake komt. Vanuit de overtuiging dat helderheid en duidelijkheid een belangrijke bijdrage leveren in betekenisvol en duurzaam veranderen en aan het realiseren van (organisatie)doelstellingen.

TerzijdeTerzake is een netwerkorganisatie (zie Partners in business).
Het cv van Eline staat op LinkedIn.

Eline, gedreven kracht achter TerzijdeTerzake, is multilevel en -functioneel inzetbaar en gesprekspartner op meerdere niveaus. Eline is receptief en een goede luisteraar. Werkt persoonlijk en verdiepend én is zakelijk en resultaatgericht. Zij verbindt persoonlijke ontwikkeling aan de context van de deelnemer, het team en de organisatie. In leer- en ontwikkeltrajecten verbindt zij de meer bedrijfsmatige kant aan persoonlijke vraagstukken.

Vanuit scherp observatievermogen, lef om zaken te benoemen, gebruik te maken van datgene wat al is bereikt, faciliteer ik teams (veelal MT's/directies) om voorbeeld te zijn in de beweging die men graag in de organisatie ziet. Vanuit het idee: Be the change. Elkaar versterken werkt inspirerend en motiverend. En daar lever ik graag mijn bijdrage aan. Ik verbind werken en leren en faciliteer het vergroten en versterken van de (regelmatig al aanwezige) mogelijkheden.
Eline is scherp, analytisch, zorgvuldig en direct. Gaat uit van mogelijkheden, acceptatie, loslaten en vertrouwen vanuit positieve energie. Zij brengt rust in én genereert energie, creëert overzicht en structuur. Is enthousiast en betrokken. Met TerzijdeTerzake werkt Eline op het snijvlak van bedrijfskundige en veranderprocessen, leiderschap- en managementontwikkeling en persoonlijke kracht en persoonlijk leiderschap.


Inspiratiebronnen

Inspireren tot medeverantwoordelijkheid
themagecentreerde interactie (TGI) als methodiek voor effectief leiderschapIneke van de Braak
Onderweg
pragmatisch veranderen
in robuuste organisaties


Leike van Oss en Jaap van 't Hek
Gedoe komt er toch
zin en onzin over
organisatieverandering


Joop Swieringa, Jacqueline Jansen
Doorbreek de cirkel!
hoe managers onbewust
verandering blokkeren


Arend Ardon
Eckart's Notes

Eckart Wintzen
How to be happy

Liz Hoggard
What about me?
1 Giant Leap (dvd)
Authentiek leiderschap
ontdek en leef je missie

Bas W. Blekkingh
The Holstee Manifesto
Nederlandse TaalEline Trapman

Deze gedichtenbundel van Eline is te bestellen en kost € 10,00 (incl. btw). Bestellen? Stuur een mail naar info@terzijdeterzake.nl.


Download preview »


TerzijdeTerzake op Twitter
TerzijdeTerzake op Facebook
TerzijdeTerzake op LinkedIn